sábado, 29 de junio de 2013

Partit inaugural de la IV edició del Torneig de FUTSAL de Canovelles

Amb el pavelló de Ca La Tona gairebé ple, es va disputar dimecres, 26 de juny, el partit inaugural de la IV edició del torneig de FUTSAL de Canovelles, on s'enfrontaven la selecció catalana sots 21 i el campió de les tres edicions anteriors del campionat canovellí: l’equip Construcciones Hermanos Llamazares. El resultat final del partit va ser, finalment: selecció catalana sots 21 (1) - Construcciones Hermanos Llamazares (2), avançant-se el visitant a la primera part i posant-se 0-2 al minut 6 de la segona part. Faltaven 10 minuts pel final i la selecció retallava distancies i ajustava el marcador. Va poder arribar l'empat a falta de pocs minuts amb un doble penal parat pel porter de Llamazares. Un final de partit ajustat on el visitant intentava controlar el partit i sortir a la contra. El marcador, però, ja no es va moure. TORNEIG DE FUTSAL DE CANOVELLES Ha començat el torneig de FUTSAL a Canovelles, un campionat que durarà fins al 26 de juliol i que disputarà el IV Torneig masculí de futbol sala i el II Torneig femení de futbol sala. Els es celebraran entre les 20.30 i les 23.30 h, als pavellons Ca la Tona i Tagamanent.